Just nu söker vi personal!

Vill du bli vår nya kollega?

Som medarbetare på Adwice kommer du att få vara med och jobba i en rad olika projekt. För den drivna finns det stora möjligheter att utvecklas och ta eget ansvar. Vi är en sammansvetsad liten grupp kollegor som tycker om att diskutera och samarbeta. Hos oss är arbetsklimatet öppet och vi ser gärna att du är nyfiken och tycker om att diskutera svårigheter eller problem i projekt tillsammans med oss.

Om dig
Vi söker en engagerad och kreativ person med ett intresse för gestaltning och projektering. Vi ser gärna att du är öppen och social samt tycker om att arbeta både individuellt och i grupp. Du är initiativrik, strukturerad och har god organisationsförmåga samt förmåga att prioritera i dina projekt. Du har kunskap inom AutoCAD, Microsoft Office och Adobe programmen. Du är prestigelös, kommunikativ och är inte rädd för att ställa frågor. Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet samt kunskap inom programmen Revit och Sketch-Up.

Vid frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till Sofia Blidberg på 0760-30 30 83 eller sofia.blidberg@adwice.se

Skicka in din ansökan – CV, personligt brev samt portfolio – till sofia.blidberg@adwice.se.

Intervjuer kommer att hållas löpande